رئیس دانشگاه خطاب به دانش‌آموختگان: امیدواریم که آنچه در این سال‌ها آموخته‌اید چراغ راه آینده‌تان باشد

آیین دانش‌آموختگی بیش از 2000 نخبه‌ی دانشگاه صنعتی شریف با حضور معاون رئیس‌جمهور برگزار شد. در این مراسم از استادان برتر آموزشی تقدیر و دانش‌آموختگان برتر هر دانشکده‌ معرفی شدند.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، آیین دانش‏‌آموختگی سال تحصیلی 1402-1401 دانشگاه صنعتی شریف با حضور دکتر روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، مسئولین دانشگاه، استادان، دانش‌آموختگان و خانواده‌هایشان، روز پنج‌شنبه  14 تیرماه 1403 در  سالن استاد جباری برگزار شد.

دکتر سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در آغاز مراسم طی سخنانی گفت: امروز یکی از روزهای پر افتخار برای دانشگاه صنعتی شریف است. گرد هم آمده‌ایم تا دستاوردهای فرزندان برومند این دانشگاه را که با تلاش و کوشش بی وقفه خود، مراحل مختلف تحصیلی را پشت سر گذاشته‌اند جشن بگیریم. این مراسم نمادی از موفقیت، پشتکار و آرزوهای بزرگ شماست.

وی گفت: دانش‌آموختگان عزیز، امروز شما از یک مرحله مهم زندگی خود عبور کرده‌اید. این لحظه شروع یک فصل جدید در زندگی شماست که با چالش‌ها و و فرصت‌های جدیدی همراه خواهد بود. ما در دانشگاه صنعتی شریف مفتخریم که سهمی کوچک در پرورش استعدادهای بی‌شمار شما داشته‌ایم و امیدواریم که آنچه در این سال‌ها آموخته‌اید چراغ راه آینده‌تان باشد.

دکتر موسوی یادآور شد؛ در مسیر آینده، شما ممکن است با مشکلات و موانع بسیاری مواجه شوید. اما به یاد داشته باشید که هر چالش، فرصتی برای یادگیری و رشد است. از تجربیات گذشته خود بهره ببرید و با اتکال به خداوند متعال، شجاعت و اعتماد به نفس به آینده نگاه کنید.

رئیس دانشگاه در ادامه ضمن تبریک به خانواده‌ی دانش‌آموختگان گفت: والدین گرامی حضور شما در این مراسم یادآور این نکته است که موفقیت امروز فرزندانتان بدون حمایت و همراهی بی‌دریغ شما میسر نمی‌شد. شما با فداکاری و تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی خود، بهترین بستر را برای رشد و پیشرفت فرزندانتان فراهم کرده‌اید.

دکتر موسوی در پایان ضمن آرزوی موفقیت و پیروزی برای دانش‌آموختگان گفت: امیدوارم که همیشه در راه علم و خدمت به بشریت گام بردارید و نام دانشگاه صنعتی شریف را بیش از پیش پرآوازه کنید.

در ادامه این مراسم دکتر روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ضمن عرض تبریک موفقیت دانش‌آموختگان در اتمام دوره تحصیلی، دانشجویان را نقش آفرینان اصلی این مرز و بوم خواند و اظهار کرد: از جمله افرادی که به گردن شما دانشجویان عزیز، برای اینجا بودنتان، حق دارند پدر و مادر شما هستند.

 وی ادامه داد: پدر و مادر اول، پدر و مادری هستند که نوزاد را از عالم رحم به عالم دنیا آوردند؛ پدر و مادر دوم، استادانی هستند که دانشجویان را از تاریکی جهل به روشنایی دنیای علم هدایت کردند و پدر و مادر سوم، پدر و مادری هستند که به شما همسر خواهند داد؛ پدر و مادری که جوانان را از تاریکی تنهایی به روشنایی انس و محبت می‌رسانند.

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ضمن اشاره به اینکه مضاف بر سه پدر و مادری که از آنها یاد شد؛ همه ما مادری داریم که سالهاست با آب، خاک و هوای خود برای حفظ ما زحمت کشیده است عنوان کرد: مادر زحمت‌کش چهارم همه‌‌ی ما، ایران عزیز است؛ ایرانی که با تمام دردهایش مام وطن نخبگان ایرانی است؛ از دردهای مادر چهارم خود خسته نشوید و برای حفظ آن زحمت بکشید زیرا ایران مقدس‌ترین خاک‌ در تمام دنیا است.

 رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان سخنان خود، دانشگاه صنعتی شریف را یکی از دانشگاه‌های برتر صنعتی دنیا برشمرد و اظهار کرد: این دانشگاه بی‌شک بهترین استادان دنیا را دارد.

 

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر محمدعلی کوچک‌زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه طی سخنانی گفت: از همه کسانی که گذشته را به شکلی رقم زدند که امروز شما و من اینجاییم تشکر می‌کنم.

وی گفت: از دید دانشگاه، کاروان دیگری از دانش‌آموختگان، از منزل دانشگاه گذشت و از دید شما دانش آموختگان مرحله‌ای از زندگی گذشت و دانشگاه منزلی بود در مسیر زندگی شما!

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در ادامه صحبت‌های خود به ارائه آماری از میزان دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف از بدو تأسیس تا کنون پرداخت و گفت: تعداد کل فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف از بدو تاسیس تاکنون 67  هزار 975 نفر بوده است. که به طور کلی تعداد؛ 2618 نفر در مقطع دکتری، 27676 نفر مقطع کارشناسی‌ارشد و 37681 نفر مقطع کارشناسی از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند. در این دوره نیز بیش از 2200 نفر فارغ‌التحصیل شده‌اند که این تعداد شامل؛ 153 نفر در مقطع دکتری، 1061 نفر در مقطع کارشناسی‌ارشد و 995 نفر در مقطع کارشناسی است.

شایان ذکر است در این مراسم از 15 استاد برتر آموزشی، 3 استاد جوان شایسته تقدیر و یک استاد پیشکسوت در آموزش عالی که فعالیت‌های چشمگیر علمی، آموزشی و پژوهشی داشته‌اند تقدیر به‌عمل آمد. همچنین از فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری و دانش آموختگان برتر هر دانشکده در مقطع کارشناسی‌ارشد و کارشناسی نیز تقدیر شد.

قرائت سوگندنامه دانش‌آموختگی توسط دکتر علی‌اکبر صالحی استاد پیشکسوت دانشگاه، سخنرانی دکتر حامد تاج‌الدین از دانش‌آموختگان موفق دانشگاه، تقدیر از مدال‌آوران المپیادهای دانشجویی 1402، پخش کلیپ‌ و اجرای موسیقی زنده توسط حجت اشرف‌زاده، از دیگر برنامه‌های آیین دانش‌آموختگی امسال بود.

اسامی استادان برتر

اسامی دانش‌آموختگان برتر مقطع دکتری

اسامی دانش‌‎آموختگان برتر مقطع کارشناسی‌ارشد

اسامی دانش‌آموختگان برتر مقطع کارشناسی

 

گزارش تصویری